FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Ioana Basescu si Bodo

 
 Ioana Basescu
Ioana Basescu Biografie
Ioana Basescu Video
Ioana Basescu Relatii
Ioana Basescu Bodo
 
2 voturi
Voteaza!
 
 Bodo
Bodo Biografie
Bodo Video
Bodo Relatiii
[ adauga ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

S-au cunoscut in 2001, cand Ioana mergea la un concert al formatiei Proconsul impreuna cu Anca Constantinescu, de la PD. Tanara s-a indragostit de Bodo, care mai fusese casatorit de doua ori si avea un fiu mare, din prima casatorie. Cand a cerut-o de sotie a spus da imediat, desi familia ei s-a impotrivit. Bodo, Bogdan Marin pe numele sau adevarat, a pus punct atunci unei relatii de sapte ani cu o doctorita. I-a casatorit legal Traian Basescu, pe atunci primarul general al capitalei, cununia religioasa a avut loc la Biserica Sf. Spiridon cel Nou. Tatal miresei le-a oferit o casa in Corbeanca. Au urmat doi ani de concerte, Ioana era indragostita de Bodo si il urma in tara. In al treilea an insa, cand au inceput sa apara din ce in ce mai multe zvonuri despre escapadele artistului cu diverse femei, a depus cererea de divort, care s-a finalizat in ianuarie 2007. Mai tarziu s-a aflat ca de fapt Ioana i-ar fi iertat absolut orice lui Bodo, dar tatal ei aflase despre consum de droguri, betii si a convins-o sa renunte la aceasta casatorie.


Istoric relatie [ editeaza ]
20012001- Ioana Basescu si Bodo s-au cunoscut
 
200319 iulie 2003- Cei doi s-au casatorit
 
2006octombrie 2006- Ioana Basescu a depus cererea de divort
 
200730 ianuarie 2007- s-a pronuntat divortul celor doi soti, de comun acord
 

Ioana Basescu Relatii
• Bodo si Ioana Basescu
Bodo Relatii
• Bodo si Ioana Basescu
 
In aceasta pagina
 
Ioana Basescu si Bodo Descriere
Ioana Basescu si Bodo Istoric relatie
Ioana Basescu Relatii
Bodo Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Ioana Basescu si Bodo. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Ioana Basescu si Bodo