FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Ilie Bastase si Brigitte Sfat

 
 Ilie Bastase
Ilie Bastase Biografie
Ilie Bastase Video
Ilie Bastase Relatii
Ilie Bastase Brigitte Sfat
 
0 voturi
Voteaza!
 
 Brigitte Sfat
Brigitte Sfat Biografie
Brigitte Sfat Video
Brigitte Sfat Relatiii
[ adauga ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

Brigitte Sfat era cunoscuta publicului cand, in 2010, participa la o editie a emisiunii Acces Direct. Detentia ei pentru sechestrare de persoane fusese mediatizata adesea, atunci era in divort de cel de-al doilea sot, timisoreanul Ovidiu Torj, purta numele Sfat din prima casatorie, cu afaceristul Octavian Sfat, decedat in 2002 si avea un fiu si o fiica . Ceruse ajutor in emisiunea Tv pentru o problema imobiliara in Arad si cineva ii transmisese numarul de telefon al unei persoane care o putea ajuta. In cateva zile s-a rezolvat situatia, fara ca Brigitte sa apeleze acel numar. Apoi a avut din nou probleme, in legatura cu divortul, custodia fetitei din a doua casatorie si, coplesita, se ruga in biserica penticostala, a carei membra este. A sunat-o Ilie Nastase, care s-a oferit sa o ajute. L-a intalnit si peste o luna deveneau iubiti. S-a aflat despre relatia lor, presa a expus trecutul Brigittei, despre pictorialele din Playboy in care aparuse, tenismenul insa stia tot despre ea, considera ca fusese arestata fara vina si nu ii pasa de parerile celor din jur. Frumoasa bruneta l-a insotit in vara anului 2010 in vacanta prin Europa, el o insotea la procesul pentru custodia fetitei la Timisoara. In februarie 2010, Brigitte se afisa cu un inel daruit de Nastase. Desi niciunul dintre ei nu isi doreste inca o legalizare a iubirii lor, sunt fericiti impreuna.


Istoric relatie [ editeaza ]
2010Iunie 2010- Ilie Bastase si Brigitte Sfat s-au cunoscut
 
2010Iulie 2010- Au devenit iubiti
 
201027 septembrie 2010- Nastase a insotit-o pe Brigitte la procesul de custodie a fetitei ei
 

Ilie Bastase Relatii
• Brigitte Sfat si Ilie Bastase
Brigitte Sfat Relatii
• Brigitte Sfat si Ilie Bastase
 
In aceasta pagina
 
Ilie Bastase si Brigitte Sfat Descriere
Ilie Bastase si Brigitte Sfat Istoric relatie
Ilie Bastase Relatii
Brigitte Sfat Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Ilie Bastase si Brigitte Sfat. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Ilie Bastase si Brigitte Sfat