FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Hitler si Eva Anna Paula Braun

 
 Hitler
Hitler Biografie
Hitler Video
Hitler Relatii
Hitler Eva Anna Paula Braun
 
0 voturi
Voteaza!
 
 Eva Anna Paula Braun
Eva Anna Paula Braun Biografie
Eva Anna Paula Braun Video
Eva Anna Paula Braun Relatiii
[ adauga ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

S-au cunoscut la Munchen, in 1929, la un studio fotografic. Hitler era un tanar elegant si fotomodelul german Eva Anna Paula Braun s-a amuzat de mustata lui. Lui i-au placut ochii Evei, care semanau cu cei ai mamei lui si Hitler a inceput o relatie cu ea, desi familia fetei se impotrivea, caci avea doar 17 ani. Hitler intretinea relatii cu alte femei si in 1932, Eva a incercat sa se sinucida, peste 3 ani lua o supradoza de somnifere. Dupa recuperare, Hitler a devenit mai atent cu ea si a instalat-o intr-o vila in Munchen, impreuna cu una dintre surorile ei si venea des sa o viziteze. A instalat-o apoi la Berghof, cand a devenit cancelar si i-a asigurat o viata luxoasa, in 1938 prevedea in testamentul sau ca Eva sa primeasca 600 de lire sterline annual, in cazul decesului lui. Nu a facut presiuni asupra ei sa se inscrie in partidul nazist si in timpul celui de-al doilea razboi mondial, Eva a dus o viata tihnita la Berghof, primea cadouri obiecte ce apartinusera familiilor regale europene. Abia in 1944 a prezentat-o Hitler in public, la casatoria surorii ei cu Hermann Fegelein, cel pe care a ordonat sa fie executat atunci cand a incercat sa fuga in Suedia cu o alta femeie. Eva ii era extrem de devotata si in 1944, cand Hitler a scapat din complotul organizat impotriva lui, primea de la ea un bilet prin care il anunta ca il va urma oriunde, chiar si in moarte. La inceputul lunii aprilie 1945, Eva pleca la Berlin, pentru a fi langa el, in buncar. La 29 aprilie 1945 s-au casatorit discret, in buncarul lui Hitler, avandu-i alaturi doar pe catre Joseph Goebbels si Martin Bormann, petrecerea a constat intr-un mic dejun. La 30 aprilie 1945, dupa ce isi luau adio de la personal, cei doi soti s-au sinucis, Eva urmandu-l pe Hitler si in moarte, asa cum i-a promis.


Istoric relatie [ editeaza ]
1929Octombrie 1929- Hitler si Eva Anna Paula Braun s-au cunoscut la Munchen
 
1932noiembrie 1932- Eva Braun a avut prima incercare de sinucidere
 
193528 mai 1935 – Eva lua o supradoza de somnifere
 
194403 iunie 1944- Hitler i-a permis Evei sa apara alaturi de el in public
 
194529 aprilie 1945- Eva Braun devenea Doamna Hitler
 
194530 aprilie 1945- S-au sinucis
 

Hitler Relatii
• Eva Anna Paula Braun si Hitler
Eva Anna Paula Braun Relatii
• Eva Anna Paula Braun si Hitler
 
In aceasta pagina
 
Hitler si Eva Anna Paula Braun Descriere
Hitler si Eva Anna Paula Braun Istoric relatie
Hitler Relatii
Eva Anna Paula Braun Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Hitler si Eva Anna Paula Braun. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Hitler si Eva Anna Paula Braun