FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Gina Patrichi si Victor Anagnoste

 
 Gina Patrichi
Gina Patrichi Biografie
Gina Patrichi Video
Gina Patrichi Relatii
Gina Patrichi Director

Creeaza Poll pentru Gina Patrichi
Gina Patrichi Victor Anagnoste
 
6 voturi
Voteaza!
 
 Victor Anagnoste
Victor Anagnoste Biografie
Victor Anagnoste Video
Victor Anagnoste Relatiii
[ editeaza ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

In 1958, actrita Gina Patrichi juca pe scena Teatrului de Stat din Galati si era, intr-o seara de septembrie, la balciul organizat in centrul orasului, alaturi de colegii din teatru. Tumultoasa actrita se urcase in tiribomba uriasa si in timp ce aceasta se invartea, i-a cazut pantoful. Destinul facea sa-l loveasca pe tanarul avocat originar din Bacau, Victor Anagnoste. L-a recuperat Stefan Banica si Gina i-a cerut scuze tanarului, apoi l-a invitat la teatru. Se indragostisera amandoi la prima vedere si dupa ce a vazut-o jucand, Anagnoste a stiut ca se va casatori cu ea. Era un barbat rafinat, elegant si avea umor, o iubea enorm si ii intelegea pasiunea pentru actorie. S-au casatorit in anul urmator si in primii ani au locuit la Galati, el a devenit presedintele colegiului de avocati galatean. In 1964, cand Gina Patrichi a primit un post la Teatrul Lucia Sturdza Bulandra, s-au mutat in Bucuresti si peste doi ani s-a nascut fiica lor, Oana Miruna. Erau unul dintre cele mai admirate cupluri din capitala si fermecatorul avocat a organizat Uniunea Avocatilor din Romania, a fost senator, Gina Patrichi era una dintre vedetele scenei si ecranului romanesc. In 1994, actrita a murit rapusa de un cancer, in 2011 a incetat din viata si sotul sau.


Istoric relatie [ editeaza ]
19581958- S-au cunoscut in Galati
 
19591959- S-au casatorit
 
19641964- S-au mutat la Bucuresti
 
19661966 - S-a nascut fiica lor, Oana Miruna.
 
199418 martie 1994- A murit Gina Patrichi
 
201126 februarie 2011- A murit Victor Anagnoste
 

Gina Patrichi Relatii
• Gina Patrichi si Victor Anagnoste
Victor Anagnoste Relatii
• Gina Patrichi si Victor Anagnoste
 
In aceasta pagina
 
Gina Patrichi si Victor Anagnoste Descriere
Gina Patrichi si Victor Anagnoste Istoric relatie
Gina Patrichi Relatii
Victor Anagnoste Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Gina Patrichi si Victor Anagnoste. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Gina Patrichi si Victor Anagnoste