FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Gabriela Firea si Florin Pandele

 
 Gabriela Firea
Gabriela Firea Biografie
Gabriela Firea Video
Gabriela Firea Relatii
Gabriela Firea Florin Pandele
 
0 voturi
Voteaza!
 
 Florin Pandele
Florin Pandele Biografie
Florin Pandele Video
Florin Pandele Relatiii
[ adauga ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

S-au cunoscut cu multi ani in urma, cand actualul primar de Voluntari, Florin Pandele, lucra la OPC si era prieten cu fostul sot al Gabrielei, Razvan Firea. Dupa decesul sotului ei, la inceputul anului 2010, Gabriela a mers de cateva ori la Primaria Voluntari, unde domiciliaza, sa rezolve diferite acte. L-a reintalnit pe Florin, care a invitat-o sa vada catedrala aflata in constructie. La inaltimea cladirii catedralei, Gabriela a simtit, ca si el, ca intre ei se tese un fir nevazut de iubire. S-au intalnit apoi frecvent, in curand au devenit iubiti, Florin a cerut-o de sotie. Trebuia insa ca si fiul Gabrielei din prima casatorie, Tudor, adolescent, sa fie de acord. Dupa ce a discutat cu el, Gabriela a acceptat cererea in casatorie. Nunta lor a fost un eveniment comentat in presa romaneasca, s-au gasit carcotasi care sa considere ca s-au grabit, ca ea era inca in doliu dupa fostul sot. Gabriela are 38 de ani, Florin 49, au tratat cu maturitate parerile celor din jur, fara sa simta nevoia sa explice nimic , unindu-si destinele in secret, la Voluntari. Petrecerea insa a avut loc in Bucuresti, la Clubul Generalilor.


Istoric relatie [ editeaza ]
2010August 2010- Florin Pandele a cerut-o de sotie pe Gabriela
 
201012 septembrie 2010- Gabriela Firea s-a casatorit cu Florentin Pandele
 

Gabriela Firea Relatii
• Florin Pandele si Gabriela Firea
Florin Pandele Relatii
• Florin Pandele si Gabriela Firea
 
In aceasta pagina
 
Gabriela Firea si Florin Pandele Descriere
Gabriela Firea si Florin Pandele Istoric relatie
Gabriela Firea Relatii
Florin Pandele Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Gabriela Firea si Florin Pandele. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Gabriela Firea si Florin Pandele