FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Draga Olteanu Matei si Ion Matei

 
 Draga Olteanu Matei
Draga Olteanu Matei Biografie
Draga Olteanu Matei Video
Draga Olteanu Matei Relatii
Draga Olteanu Matei Director

Creeaza Poll pentru Draga Olteanu Matei
Draga Olteanu Matei Ion Matei
 
2 voturi
Voteaza!
 
 Ion Matei
Ion Matei Biografie
Ion Matei Video
Ion Matei Relatiii
[ editeaza ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

Actrita Draga Olteanu mai fusese casatorita de doua ori, avusese doua esecuri, cu un ofiter de aviatie la varsta de 18 ani, apoi cu un diplomat, in perioada studentiei. Ambii soti o inselasera si i-a parasit, asa ca nu mai voia sa se marite, eventual doar ca sa se razbune pe barbatii ce o facusera sa sufere. Era credincioasa si se ruga sa gaseasca cel mai bun barbat din lume… sa-i scoata ficatul pe nas. In 1968 il cunostea pe barbatul acesta, era medic la Piatra Neamt si Draga s-a indragostit, desi n-ar fi vrut. Doi ani a durat pana sa se casatoreasca. Fara fast, rude sau petrecere, doar ei doi isi uneau destinele in capitala, apoi mergeau in parcul Herastrau, la o mica taverna de pe malul lacului. Era 13 octombrie si Ionel, cum ii spune actrita, i-a adus un buchet cu 13 trandafiri. De atunci au trecut peste 40 de ani si in fiecare an, la aceasta data, Draga primeste acelasi buchet. S-au inteles si iubit, doctorul a acceptat pasiunea ei pentru profesie si a avut grija de casa lor. N-au avut copii, caci Draga nu crede in aducerea pe lume a urmasilor daca esti legat de profesie. Dupa pensionare, cei doi soti s-au mutat la Piatra Neamt, unde actrita instruieste tinerii in arta teatrului la propria companie, Teatrul Vostru.


Istoric relatie [ editeaza ]
19681968- Draga Olteanu Matei si Ion Matei s-au cunoscut
 
197013 octombrie 1970- S-au casatorit
 
20102010- Au implinit 40 de ani de la casatorie
 

Draga Olteanu Matei Relatii
• Draga Olteanu Matei si Ion Matei
Ion Matei Relatii
• Draga Olteanu Matei si Ion Matei
 
In aceasta pagina
 
Draga Olteanu Matei si Ion Matei Descriere
Draga Olteanu Matei si Ion Matei Istoric relatie
Draga Olteanu Matei Relatii
Ion Matei Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Draga Olteanu Matei si Ion Matei. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Draga Olteanu Matei si Ion Matei