FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Corina si Nelu Bud

 
 Corina
Corina Biografie
Corina Video
Corina Relatii
Corina Director

Creeaza Poll pentru Corina
Corina Nelu Bud
 
17 voturi
Voteaza!
 
 Nelu Bud
Nelu Bud Biografie
Nelu Bud Video
Nelu Bud Relatiii
Nelu Bud Director

Creeaza Poll pentru Nelu Bud
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]
Corina si Nelu Bud au o relatie ce dureaza de 14 ani, iar diferenta de varsta de 10 ani dintre ei nu a reprezentat un impediment. Dragostea celor doi este foarte puternica, care a trecut peste toate barfele celor din jur, desi au fost mai bine 10 ani necasatoriti, ceea ce a dat nastere la multe barfe. Cei doi traiesc o poveste de de dragoste nu perfecta, dar longeviva. De 14 ani sunt impreuna, si de abia in urma cu doi ani dupa ce s-a nascut fiul lor au hotarat sa se casatoreasca. In ciuda zvonurilor din presa privind infidelitatile afaceristului, cuplul nu s-a despartit, trecand peste toate greutatile. Cei doi formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri. De cand sunt parinti relatia lor s-a sudat mai bine, si sunt mai fericiti ca oricand, artista ocupandu-se mai mult de familie decat de cariera muzicala.


Istoric relatie [ editeaza ]
1996In 1996 Corina si Nelu s-au cunoscut si au devenit un cuplu.
 
2008In 2008 dupa nasterea copilului lor, s-au casatorit.
 

Corina Relatii
• Corina si Nelu Bud
Nelu Bud Relatii
• Corina si Nelu Bud
 
In aceasta pagina
 
Corina si Nelu Bud Descriere
Corina si Nelu Bud Istoric relatie
Corina Relatii
Nelu Bud Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Corina si Nelu Bud. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Corina si Nelu Bud