FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Clark Gable si Lady Sylvia Ashley

 
 Clark Gable
Clark Gable Biografie
Clark Gable Video
Clark Gable Relatii
Clark Gable Director

Creeaza Poll pentru Clark Gable
Clark Gable Lady Sylvia Ashley
 
0 voturi
Voteaza!
 
 Lady Sylvia Ashley
Lady Sylvia Ashley Biografie
Lady Sylvia Ashley Video
Lady Sylvia Ashley Relatiii
[ editeaza ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

Dupa ce a murit iubirea vietii lui, Carole Lombard, Clark Gable s-a inrolat in aviatia americana si, devenit comandant, se intorcea in Los Angeles in 1944, decorat pentru merite in bombardamentele asupra Germaniei naziste. A revenit la studiorile de filmare si in 1948 devenea din nou favoritul publicului, o data cu aparitia in Command Decision, in 1949 era apreciat pentru Any Number Can Play. Prin durere, Gable stia sa treaca singur, succesul insa trebuia sa fie insotit de o femeie, asa ca in 1949 surprindea cu o noua sotie, Lady Sylvia Ashley, vaduva lui Douglas Faibanks, casatorita insa anterior cu nobilul Ashley, conte de Earl de Salesbury, caruia ii pastrase numele. Sylvia era de origine britanica, o fosta dansatoare in filmul muzical Follies Midnight, regizat de James Jones, ambii erau la a 4-a casatorie. S-au intalnit vara, in casa Minnei Wallis si actorul, desi venise insotit de altcineva, a dansat cu ea o seara intreaga. S-au casatorit peste cateva luni, cu o ceremonie privata ce a avut loc in casa ei din Solvang, in apropiere de Santa Barbara, petreceau luna de miere in Hawaii. Gable a regretat curand alegerea facuta, caci nu se potriveau, probabil isi dorise sa fie casatorit cu o reprezentanta a nobilimii. A inceput sa bea din nou, sa fie nervos. Sylvia petrecea mult timp in Anglia, cu familia ei, simtindu-se neglijata. El n-a avut insa curaj sa-i ceara divortul decat peste doi ani, ea a asteptat sa se razgandeasca, in cele din urma l-a parasit si a inaintat actele de divort. Gable i-a platit o suma importanta ca despagubire. In 1952, actele de divort erau finalizate, Sylvia a refuzat sa vorbeasca despre acest mariaj mai tarziu.


Istoric relatie [ editeaza ]
194921 decembrie 1949- Clark Gable si Lady Sylvia Ashley s-au casatorit la Solvang
 
19501950- Se desparteau
 
195131 mai 1951- Sylvia inainta divortul
 
195221 aprilie 1952- S-a finalizat divortul
 

Clark Gable Relatii
• Carole Lombard si Clark Gable
• Clark Gable si Josephine Dillon
• Clark Gable si Ria Langham
• Clark Gable si Lady Sylvia Ashley
• Clark Gable si Kay Williams
Lady Sylvia Ashley Relatii
• Clark Gable si Lady Sylvia Ashley
 
In aceasta pagina
 
Clark Gable si Lady Sylvia Ashley Descriere
Clark Gable si Lady Sylvia Ashley Istoric relatie
Clark Gable Relatii
Lady Sylvia Ashley Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Clark Gable si Lady Sylvia Ashley. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Clark Gable si Lady Sylvia Ashley