FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Clark Gable si Carole Lombard

 
 Clark Gable
Clark Gable Biografie
Clark Gable Video
Clark Gable Relatii
Clark Gable Director

Creeaza Poll pentru Clark Gable
Clark Gable Carole Lombard
 
0 voturi
Voteaza!
 
 Carole Lombard
Carole Lombard Biografie
Carole Lombard Video
Carole Lombard Relatiii
Carole Lombard Director

Creeaza Poll pentru Carole Lombard
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]

S-au intalnit pentru prima data in 1932, cand au jucat impreuna in filmul No Man of Her Own si ambii erau casatoriti. Cand s-au revazut, peste 2 ani, la petrecerea contesei di Frasco, la Hollywood, ambii erau divortati. Actrita de comedie venea la petrecere cu o ambulanta, imbracata cu o camasa de noapte alba si asezata pe o targa, carata de brancardieri cu uniforme albe, caci gazda ceruse ca participantii sa vina imbracati in aceasta culoare. Actorul, deja celebru la acea vreme, a invitat-o la dans si intreaga noapte s-au privit in ochi. Atunci a inceput povestea lor de iubire si peste putin timp, Carole ii trimitea acestuia ambulanta pictata cu o inima rosie. S-au casatorit in 1939, in timpul filmarilor la Pe aripile vantului. Gable a inceput cea mai fericita perioada a vietii sale, si material erau relaxati, Carole fiind una dintre cele mai bogate actrite de la Hollywood. Ieseau in societate, ea il insotea la partide de vanatoare sau pescuit, si-au comparat o ferma in Encino , California. Isi spuneau Ma si Pa, isi doreau enorm copii, in anul urmator insa, Carole a pierdut o sarcina. A inceput insa cel de-al doilea razboi mondial si actrita se implicase in strangerea de fonduri. Se intorcea acasa la 16 ianuarie 1942, la bordul unui avion al Trans World Airlines Flight 3. Avionul s-a prabusit, niciunul dintre pasageri nu a supravietuit. Era declarata prima femeie din Statele Unite victima a razboiului. Gable era coplesit de durere, presedintele SUA, Roosvelt, ii prezenta condoleante. A inceput sa bea, restul vietii a locuit in casa lor de la Encino, niciodata nu a mai iubit la fel de mult.


Istoric relatie [ editeaza ]
19321932- Clark Gable si Carole Lombard se cunosteau pe platourile de filmare
 
19351935- Se reintalneau la o petrecere si incepeau povestea lor de iubire
 
19391939- S-au casatorit la Kingman, Arizona
 
19401940- Carole pierde o sarcina
 
194216 ianuarie 1942- A murit Carole Lombard
 

Clark Gable Relatii
• Carole Lombard si Clark Gable
• Clark Gable si Josephine Dillon
• Clark Gable si Ria Langham
• Clark Gable si Lady Sylvia Ashley
• Clark Gable si Kay Williams
Carole Lombard Relatii
• Carole Lombard si Clark Gable
 
In aceasta pagina
 
Clark Gable si Carole Lombard Descriere
Clark Gable si Carole Lombard Istoric relatie
Clark Gable Relatii
Carole Lombard Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Clark Gable si Carole Lombard. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Clark Gable si Carole Lombard