FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Clark Cable si Loretta Young

 
 Clark Cable
Clark Cable Biografie
Clark Cable Video
Clark Cable Relatii
Clark Cable Loretta Young
 
0 voturi
Voteaza!
 
 Loretta Young
Loretta Young Biografie
Loretta Young Video
Loretta Young Relatiii
Loretta Young Director

Creeaza Poll pentru Loretta Young
[ adauga ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]

In 1934, Clark Gable era casatorit cu Ria Langham, avea un contract cu studiourilele MGM. A fost distribuit in filmul Call of Wild si a cunoscut-o pe actrita de 20 de ani Loretta Young. Au avut o aventura si Loretta a ramas insarcinata in anul urmator. Pentru a ascunde sarcina, protejand viata de familie a lui Clark si carierele amandurora, actrita a plecat in Europa si s-a intors apoi in Statele Unite, pentru a naste. In noiembrie, la Venice, in California, dadea nastere unei fetite pe care a numit-o Judith Young. A lasat-o intr-un orfelinat pana la un an si jumatate, cand a adoptat-o. Peste doi ani se casatorea cu afaceristul american Tom Lewis, caruia Loretta nu i-a cerut sa adopte si fetita, pentru a nu afla cine este mama biologica. Gable a vizitat familia si a vazut copilul, dar Loretta nu i-a spus nimic fetei. Curand insa, Judy a inceput sa aiba trasaturile fizice ale lui Clark Gable si ale mamei sale, la scoala stiau toti copiii cine erau parintii micutei Judy. Pe la varsta de 7 ani, avea urechile mari, ca ale lui Gable si mama i-a facut o operatie estetica, atunci cand fata a ajuns adult, Loretta i-a recunoscut ,,pacatul’’ din tinerete, cu putin timp inainte de moartea lui Gable. Cand Judy avea 24 de ani, aflase povestea de la logodnicul sau, dupa ce a refuzat sa se casatoreasca inainte de a sti cine ii sunt parintii. Pe tatal ei il intalnise o singura data, ii vorbise prin 1950, cand l-a gasit in casa lor, dupa ce jucase din nou cu Loretta, in Key to the City. Dupa moartea Lorettei a aparut autobiografia Forever Young, in care aceasta povestea si relatia cu Clark Gable.


Istoric relatie [ editeaza ]
19341934- Clark Cable si Loretta Young se cunosteau pe platourile de filmare
 
193506 noiembrie 1935- S-a nascut fiica lor, Judith
 
19371937- Loretta a adoptat-o pe Judy
 
19501950- Judy l-a intalnit pe Clark Gable in casa mamei sale
 
19581958- Judy a aflat ca Clark Gable este tatal sau
 
19601960- Loretta i-a confirmat lui Judy relatia cu Gable
 

Clark Cable Relatii
• Clark Cable si Loretta Young
Loretta Young Relatii
• Clark Cable si Loretta Young
 
In aceasta pagina
 
Clark Cable si Loretta Young Descriere
Clark Cable si Loretta Young Istoric relatie
Clark Cable Relatii
Loretta Young Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Clark Cable si Loretta Young. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Clark Cable si Loretta Young