FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Charlize Theron si Sean Penn

 
 Charlize Theron
Charlize Theron Biografie
Charlize Theron Video
Charlize Theron Relatii
Charlize Theron Director

Creeaza Poll pentru Charlize Theron
Charlize Theron Sean Penn
 
1 voturi
Voteaza!
 
 Sean Penn
Sean Penn Biografie
Sean Penn Video
Sean Penn Relatiii
Sean Penn Director

Creeaza Poll pentru Sean Penn
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]

Sean Penn si Charlize Theron au fost vazuti de curand luand cina impreuna intr-un restaurant din Santa Monica. Cei doi sunt buni prieteni de multi ani, iar in ultima perioada amandoi au trecut printr-un divort, despartindu-se de jumatatile lor. Se pare ca fiecare a reprezentat pentru celalalt umarul pe care sa poata planga, si s-au ferit sa aiba vreo reactie care ar putea clarifica situatia. Desi cei doi au flirtat tot timpul unul cu celalalt, nu au inca o relatie, actorul considerand-o pe Charlize o femeie foarte frumoasa, iar aceasta crede despre el ca este pur si simplu sclipitori. In timpul intalnirii amandoi s-au comportat ca doi proaspat indragostiti, sunt amandoi singuri in acest moment si este posibil sa inceapa o relatie. Sean a ajutat-o pe actrita sa treaca peste despartirea de fostul ei sot, iar flirtul din timpul cinei a lasat de inteles faptul ca intre cei doi ar exista o idila.


Istoric relatie [ editeaza ]
2010In 2010 la inceputul lunii septembrie Charlize si Sean au luat o cina romantica, lasand de inteles ca intre ei exista o idila.
 

Charlize Theron si Sean Penn Video
 

Academy Awards Winners 1999 - 2009

irrelevant
0
broken

Charlize Theron Relatii
• Charlize Theron si Sean Penn
Sean Penn Relatii
• Charlize Theron si Sean Penn
 
In aceasta pagina
 
Charlize Theron si Sean Penn Descriere
Charlize Theron si Sean Penn Istoric relatie
Charlize Theron si Sean Penn Videoclipuri
Charlize Theron Relatii
Sean Penn Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Charlize Theron si Sean Penn. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Charlize Theron si Sean Penn