FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Andreea Spatar si Sorin Marica

 
 Andreea Spatar
Andreea Spatar Biografie
Andreea Spatar Video
Andreea Spatar Relatii
Andreea Spatar Sorin Marica
 
1 voturi
Voteaza!
 
 Sorin Marica
Sorin Marica Biografie
Sorin Marica Video
Sorin Marica Relatiii
Sorin Marica Director

Creeaza Poll pentru Sorin Marica
[ adauga ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]
Andreea si Sorin Marica traiesc o frumoasa poveste de dragoste din toamna anului 2008, la putin timp dupa ce au devenit un cuplu, frumoasa blonda a ramas gravida cu acesta, daruindu-i in 2009 o superba fetita. Sunt impreuna de doi ani de zile si se inteleg foarte bine, se iubesc foarte mult si vor pe viitor sa se si casatoreasca. De cand formeaza un cuplu au incercat sa se tina departe de scandalurile din presa, mai ales ca inainte de a fi cu Sorin, Andreea avusese o relatie destul de mediatizata si nu tocmai frumoasa cu temutul Ion "Boschete". Se pare ca blonda si-a gasit linistea alaturi de Sorin, cei doi locuind in mare parte in America impreuna cu micuta lor, vrand sa se stabileasca acolo. Formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din show-bizz-ul romanesc, si incearca tot posibilul sa isi tina viata privata departe de ochii presei, deoarece nu vor sa apara neintelegeri intre ei din aceasta cauza, vor sa isi traiasca iubirea in liniste.


Istoric relatie [ editeaza ]
2008Din 2008 in toamna, Andreea si Sorin formeaza un cuplu.
 

Andreea Spatar Relatii
• Andreea Spatar si Sorin Marica
Sorin Marica Relatii
• Andreea Spatar si Sorin Marica
 
In aceasta pagina
 
Andreea Spatar si Sorin Marica Descriere
Andreea Spatar si Sorin Marica Istoric relatie
Andreea Spatar Relatii
Sorin Marica Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Andreea Spatar si Sorin Marica. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Andreea Spatar si Sorin Marica