FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Alexandru Arsinel si Marilena Arsinel

 
 Alexandru Arsinel
Alexandru Arsinel Biografie
Alexandru Arsinel Video
Alexandru Arsinel Relatii
Alexandru Arsinel Director

Creeaza Poll pentru Alexandru Arsinel
Alexandru Arsinel Marilena Arsinel
 
5 voturi
Voteaza!
 
 Marilena Arsinel
Marilena Arsinel Biografie
Marilena Arsinel Video
Marilena Arsinel Relatiii
[ editeaza ]  [ adauga ]

Descriere [ editeaza ]

in 1966, Alexandru Arsinel se muta in capitala si era destul de singuratic, pentru ca nu apucase inca sa isi faca prieteni. Despre dragosteā€¦doar de rau avusese parte, de curand il parasise iubita din Targu Mures. La strandul Tineretului in vara aceluiasi an, cunostea o fata care ii placea, bruneta, inalta, careia pritenii ii spuneau Cubanesa. Avea un ras frumos, era asistenta medicala. Timp de doi ani a durat relatia lor, perioada in care tanarul actor avea probleme materiale, locuia intr-o camaruta inchiriata si, mai presus de toate, nu avea buletin de Bucuresti,. Dar juca deja pe scena Teatrului de Revista Constantin Tanase. S-a hotarat in 1968 sa o ceara de sotie pe Marilena si, dupa vizitele la parinti, si-au oficializat relatia. Doi ani au locuit in mica lor camera, pana cand s-a nascut primul copil, Bogdan, apoi inca o perioada, pana cand tanara sotie a fost nevoita sa plece la Iasi cu copilul, pentru a-l creste in conditii bune. Au primit un mic apartament de la teatru si in 1973 se mutau din nou, caci familia li se marise cu inca un copil, Cristian, intr-o vila din Cotroceni, unde locuiesc si azi. In 1984, pentru familia lor cumparau o casa, la Samurcasi, pe malul lacului Buftea, au fost nedespartiti de copiii lor mereu. Indragostiti de natura, cei doi soti au colindat locurile pitoresti din tara, au plecat si in strainatate. Dupa 43 de ani de casatorie, viata lor este la fel de linistita, isi cresc cu dragoste nepotii.


Istoric relatie [ editeaza ]
19661966- Alexandru si Marilena s-au intalnit in Bucuresti
 
196822 august 1968- S-au casatorit
 
19701970- S-a nascut primul lor copil, Bogdan
 
19731973- S-a nascut al doilea copil, Cristian
 

Alexandru Arsinel Relatii
• Alexandru Arsinel si Marilena Arsinel
Marilena Arsinel Relatii
• Alexandru Arsinel si Marilena Arsinel
 
In aceasta pagina
 
Alexandru Arsinel si Marilena Arsinel Descriere
Alexandru Arsinel si Marilena Arsinel Istoric relatie
Alexandru Arsinel Relatii
Marilena Arsinel Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Alexandru Arsinel si Marilena Arsinel. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Alexandru Arsinel si Marilena Arsinel