FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|
Adrian Cristea si Bianca Dragusanu

 
 Adrian Cristea
Adrian Cristea Biografie
Adrian Cristea Video
Adrian Cristea Relatii
Adrian Cristea Director

Creeaza Poll pentru Adrian Cristea
Adrian Cristea Bianca Dragusanu
 
21 voturi
Voteaza!
 
 Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu Biografie
Bianca Dragusanu Video
Bianca Dragusanu Relatiii
Bianca Dragusanu Director

Creeaza Poll pentru Bianca Dragusanu
[ editeaza ]  [ editeaza ]

Descriere [ editeaza ]
In primavara anului 2010 au aparut primele zvonuri despre cei doi, cand au fost vazuti impreuna. Adrian Cristea nu mai face spectacol pe teren, dar da lovitura dupa lovitura in afara lui, ultima achizitie fiind fosta prietena a lui Botezatu. In luna martie Bianca a fost vazuta in apartamentul fotbalistului, aceasta fiind considerata cea mai valoroasa perla din colectia fotbalistului, dintr-un noian de achizitii discutabile, de la Roxy-manleista la Silvia Popa sau de la Marinela ex "Dolls" la Ramona. La acea vreme atat fotbalistul, cat si frumoasa blonda au negat presupusa lor relatie. Insa au fost vazuti din ce in ce mai des, iar Printul pare a fi si motivul pentru care Botezatu a parasit-o pe Bianca. La cateva luni de la prima aparitie impreuna, se pare ca cei doi s-au logodit, conform unor surse apropiate cuplului. Bianca si dinamovistul petrec din ce in ce mai mult timp impreuna si fiecare i-a cunoscut deja pe parintii celuilalt. Relatia dintre cei doi pare a fi din ce in ce mai serioasa, pentru ca in prezent Bianca isi cauta un apartament, iar Adrian o ajuta, imprumutandu-se de la prieteni de bani, pentru a-i da iubitei lui ca sa isi cumpere un apartament.


Istoric relatie [ editeaza ]
2010Intre fotbalistul Adrian Cristea si Bianca Dragusanu are loc o frumoasa poveste de dragoste ce dateaza din primavara anului 2010, insa cei doi au recunoscut ca sunt impreuna, in vara anului 2010, cand se pare ca s-au si logodit.
 

Adrian Cristea si Bianca Dragusanu Video
 

In puii mei Bianca Dragusanu,Adrian Cristea si Catalin Botezatu ...

irrelevant
1
broken

Adrian Cristea Relatii
• Adrian Cristea si Bianca Dragusanu
• Adrian Cristea si Silvia Pop
Bianca Dragusanu Relatii
• Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu
• Adrian Cristea si Bianca Dragusanu
 
In aceasta pagina
 
Adrian Cristea si Bianca Dragusanu Descriere
Adrian Cristea si Bianca Dragusanu Istoric relatie
Adrian Cristea si Bianca Dragusanu Videoclipuri
Adrian Cristea Relatii
Bianca Dragusanu Relationships
 

 
Aceasta pagina va ofera detalii despre Adrian Cristea si Bianca Dragusanu. Daca doriti sa contribuiti cu lucruri inedite despre relatia lor, va rugam sa faceti click pe [editeaza] si sa adaugati descriere sau istoricul relatiei.
Iata un exemplu :

Angelina Jolie si Brad Pitt
 

Intreaba despre Adrian Cristea si Bianca Dragusanu